Upptagna dagar

Tänkte bara kika in och säga hej! Jag har jobbat hela måndag och idag, och imorgon har jag fullt upp då vovven ska opereras bland annat. Vi får väl se om jag hinner knåpa ihop något inlägg, annar är jag tillbaka på torsdag. Kramar till er! :) 

Lily Lolo Natural lipstick - Romantic Rose

Lily Lolo har en serie läppstift med 6 stycken olika nyanser. Jag har testat färgen Romantic Rose som är en naturlig rosa som går lite åt det varma hållet. 
 
 
Jag tycker hylsan är söt och stiftet är ett jättefint till vardags. Formulan är mjuk och lättarbetad, och resultatet blir jämnt och snyggt på mina läppar. Dock önskar jag att det gick lite mer åt det kalla hållet eftersom jag klär bättre i det på vintern. Men tror det är ett stift som passar de flesta ändå. 
 
Hållbarheten är relativt bra, men det gör inget om man skaver av lite eftersom färgen ändå är så pass naturlig. Man behöver alltså inte oroa sig för halvfärgade läppar när man ätit eller druckit :) 
 
 
Jag fortsätter förvånas över hur fina skönhetsprodukter det finns som har naturligt innehåll, eller i alla fall till stor del naturligt innehåll. Jag tycker inte det finns någon mening att välja något annat :) 
 
Pris: 169 kr på beautyplanet.se
Betyg: 4/5
 
 

Halloween-inpirerat

 
 

Bas:
Lily Lolo mineral foundation - Popcorn
UNE Breezy cheeks blush - B03
 
Läppar:
Love&Toast Tinted Lipglaze - Misbehavin'
 
Ögonbryn:
Make up store - Tri brow color
 
Ögonskugga:
MAC Eyeshadow - Beauty Marked
En röd skugga från 120-paletten
 
UNE Green Pride Volume Mascara 
Lily Lolo Natural Eyeliner - Black
Make up store cake eyeliner - Black
Make up store - Mixing Liquid 
 

Mavala #184 Frozen Berry

Jag klickade hem två Mavala-nagellack från nelly.com häromdagen eftersom det var rea. Båda lacken är från Mavalas Collection Delicious. Detta är det ena och det heter Frozen Berry - en härligt pastell-lila nyans som jag tycker är jättesöt! Det andra lacket kommer upp här i dagarna så håll utkik, kram på er! :)                      
 
 
Mavalas nagellack är fria från toluen och formaldehyd :) 
 
Pris: 45 kr på Åhléns
 

Love&Toast Tinted Lip Glaze - Misbehavin'

Love&Toast är från början ett amerikanskt märke startat av en kvinna som heter Margot Elena. Hon ville ha ett varumärke med naturliga produkter som innehåller allt det bästa för din kropp - så hon startade Love&Toast! Alla produkter från Love & Toast är över 97% naturliga och är helt fria från parabener, sulfater, propylengykol, ftalater, triclosan, mineraloljor och syntetiska färgämnen och produkterna är ej testade på djur i något steg.
 
Nu har jag införskaffat läppglanset Lip Glaze - Misbehavin' och jag måste säga att jag älskar det!
Love&Toast Tinted Lipglaze finns också i 5 andra färger. 
 
 
Love&Toasts läppglans kommer som ni ser på tub, vilket är det absolut mest hygieniska sättet att förvara läppglans då ytterst lite luft och bakterier kommer in. Jag tycker den har en supersöt design och det är lätt att använda och dosera. Formulan är pyttelite klistrig (men inte så att det stör) och det gör att det sitter längre på läpparna. Det innehåller också bland annat virgin olivolja, bivax och jobobaolja som återfuktar och vårdar läpparna. 
 
 
Misbehavin' är väldigt kallt rosa, man kanske till och med kan kalla det lila. Och jag gillar effekten det ger - en diskret extra färgklick till ett vinterblekt ansikte! :)
 
Något av det bästa av allt är att det doftar supergott och sött fruktigt som godis,
och smakar precis som det luktar!
 
Tror absolut detta kommer bli en favorit hos mig i vinter!
 
Betyg: 5/5
Pris: 79 kr eleven.se
 

Moonlight

 
 
Dagens make - Brunsotat! Ser visst lite lurig ut när jag blir bländad... :)
 
Bas:
Lily Lolo mineral foundation - Popcorn
Bare Minerals Ready Blush - The close call
 
Läppar:
Lily Lolo Natural lipstick - Romantic Rose
 
Ögonbryn:
Make up store - Tri brow color
 
Ögonskugga:
Lily Lolo mineral eyeshadow - Moonlight
 
UNE Green Pride Volume Mascara 
Lily Lolo Natural Eyelinger - Black
 

Lily Lolo mineral eyeshadow - Moonlight

 
När jag köpte ögonpennan från Lily Lolo passade jag på att skaffa en mörkbrun skugga och ett läppstift också. Här är skuggan som jag tycker är jättefin! 
 
 
Moonlight är mörkt brun och rätt så glittrig och blir jättefin på ögonlocken. Perfekt för en brun skimrig sotning. Lätt att arbeta med och lätt att sudda, förutsatt att man har en bra primer under :) 
 
På primer till vänster, utan primer till höger
 
Jag upplever att det är jättesvårt att få den här skuggan att fästa på huden överhuvudtaget utan primer, så jag skulle säga att det är ett måste när du använder Moonlight. Då kommer färgen verkligen fram och pigmenten sitter ordentligt. 
 
Pris: 119 kr på beautyplanet.se

Lily Lolo Natural Eyeliner - Black

Nu har jag äntligen köpt mig en naturlig ögonpenna! Den kommer från Lily Lolo och finns i fem färger; Svart, Blå, Khakigrön, Brun och Grå. Alla är veganvänliga utom den blå. De är också helt fria från kemikalier, färgämnen, nanopartiklar, syntetiska ingredienser, talk, olja, silikon, utfyllnadsmedel som konserveringsmedel, parabener, parfym och bismuth oxychloride (som kan irritera huden).
 
 
Pennan är fin i kvaliten och är lätt och mjuk att måla med. Som ni ser blir den väldigt mörkt mörkbrun på huden (den ser lite svartare ut i verkligheten), men jag tycker inte att det gör något då det kommer ge ett lite mjukare resultat kring ögonen än kolsvart. Jag upplever att den är lätt att sudda ut men att den ändå sitter bra. Dock släpper den lite fläckvis på vattenlinjen och det är förstås ett litet minus. Lovar att ni ska få se en sminkning då jag använder den inom kort. 
 
Pris: 129 kr på beautyplanet.se 

Palina Stardust - Scarlett

 
Här kommer ett tips på ännu en fantastiskt fin mineralskugga. Den kommer från Palina och heter Scarlett. Palina är ett relativt nytt svenskt smink-märke. De baserar sina produkter på mineraler, men de är inte ecocertifierade eller fria från tvivelaktiga ingredienser så man får läsa innehållsförteckningarna. Stardustskuggorna innehåller enbart Mica (en ren mineral)
och det är jätteroligt för de finns i så många fina färger! 
Finns att köpa HÄR
 
 
Scarlett är en härligt skimrig brun skugga som jag tror passar de flesta. Den är lätt att få jämn och lätt att sudda ut. Blir allra bäst, och sitter hela dagen, med en bra primer under. 
 
Med primer till vänster, utan till höger
 
Pris: 155 kr på webshop.palina.nu

Lily Lolo mineral eyeshadow - Pink Champagne

 
Detta är en skugga jag tycker är jättefin och lätt att arbeta med. Antingen kan man använda den som den är, tillsammans med andra skuggor, eller för att hjälpa till att sutta ut skarpa kanter i makeupen. Den innehåller endast naturliga mineraler. 
 
 
Pink Champagne är inte matt utan har mycket lyster,
men den ljusa tonen gör att den ser väldigt naturlig ut på huden
 
Med primer till vänster, utan till höger
 
119 kr på Beautyplanet.se som har fri frakt! Finns också i många andra fina färger! 

Dusk to dawn

 

 
Jag har använt:
 
Bas:
Lily Lolo mineral foundation - Popcorn
UNE Breezy cheeks blush - B03
 
Läppar:
Palina lipgloss - Tess
 
Ögonbryn:
Make up store - Tri brow color
 
Ögonskugga:
Palina - Scarlett
En gul och en röd från min 120-palett
 
Clinique High Impact Mascara 
Make up store cake eyeliner - black
Make up store - Mixing liquid
MaxFactor Khol pencil - black
 

Pink lilac

 
 
Bas:
Lily Lolo mineral foundation - Popcorn
UNE Breezy cheeks blush - B03
 
Läppar:
Palina lipgloss - Tess
 
Ögonbryn:
Make up store - Tri brow color
 
Ögonskugga:
Lily Lolo Mineral eyeshadow - Pink Champagne
Estée Lauder Pure Color Cyber metallic - 03 Cyber Lilac
 
Clinique High Impact Mascara 
Make up store cake eyeliner - black
Make up store - Mixing liquid
MaxFactor Khol pencil - black
Lösfransar från Ebay
 

Ecocert - Vad är det?

Ecocert är ett certifieringsorgan som grundades i Frankrike 1991. De är störst i både Europa och USA och gör granskningar i över 80 länder. Ecocert går in som utomstående part och granskar bl a produkters innehåll, råvaror, produktionssätt och förpackning. Främst inom matvaruindustrin, men även inom kosmetika. 
 
 
Ecocert granskar att ingredienser kommer från förnyelsebara resurser och tillverkas i miljövänliga processer. Förpackningar ska vara biologiskt nedbrytbara eller återvinningsbara. 
 
Produkten ska vara fri från: 
GMO, parabener, fenoxietanol, nanopartiklar, kisel, PEG, syntetiska
parfymer/färgämnen och animaliska ingredienser för att få bli Ecocert-certifierad. 
 
Här kan du läsa mer länk
 
Ecocert är inte en stenhård granskning men jag tycker ändå det känns bra att köpa Ecocert-certifierade produkter. Då vet jag att produkten är granskad och informationen mot mig som konsument blir tydligare, är produkten märkt med "Ecocert, organic cosmetic" är minst 95% av produkten av naturligt innehåll och förpackningen går att återvinna. Det tycker jag känns bra :) 
 

BareMinerals Flawless Definition Volumizing Mascara

 
BareMinerals Flawless Definition Volumizing Mascara är en volym-mascara som ska ge ultimat volym och perfekt definition. Den ska vara kladdfri, inte smula, inte klumpa och vara säker att använda för linsbärare. 
 
                                        Före                                                                     Efter
 
Jag tycker att denna mascara fungerar jättebra. Den ger absolut volym och fin definition. Nu är det nog 5 veckor sen jag öppnade min lilla prov-variant av mascaran så den har börjat torka ihop lite, och jag upplever att den är lite mer svårjobbad än när den var nyöppnad, men om man bortser från det är jag imponerad av resultatet. 
 
Borsten skulle jag beskriva som "vanlig". Relativt stor men ändå lätt att använda.
 
Mascaran är inte ren från syntetiska ämnen så om man vill vara vänlig mot miljön så skulle jag rekommendera en annan mascara. Jag kommer inte köpa den här mascaran av den anledningen, dessutom tycker jag priset ligger lite väl högt.
 
Pris: 375 kr
 
Betyg: 4/5 
 

Simple

 
 
En brun sotning är något som passar de flesta, till de flesta tillfällen. 
 
Bas:
Lily Lolo mineral foundation - Popcorn
UNE Breezy cheeks blush - B03
 
Läppar:
IsaDora Lipstick Jelly Kiss - #47 Coral Punch
 
Ögonbryn:
Make up store - Tri brow color
 
Ögonskugga:
Make up store - Tri brow color
 
UNE Green Pride Volume Mascara (rekommenderar ej att använda den i 2 lager som jag gjorde idag,
därav spindelbensfransarna ;)
Make up store cake eyeliner - black
Make up store - Mixing liquid
MaxFactor Khol pencil - black
 

Söta örhängen

Fyndade tre par örhängen på Gina Tricot igår. Söta och lite roliga eftersom de sitter ihop. Tips till alla som har två (eller fler) hål i samma öra :) 
 
Kors - 49kr
Love - 20 kr på rea 
 
...och ett par vanliga örhängen för 59 kr

UNE Fund Raising Lip Balm

 
Jag har testat ett jättefint "lypsyl" som heter Fund Raising Lip Balm och kommer från UNE.
 
Denna återfuktande läpp-produkt är 100% naturlig och 20% av ingredienserna är organiskt framtagna. Det är Ecocert-certifierat och för varje såld produkt skänks en pund till Plan, för att stödja skol-projekt för flickor i Kamerun. 
 
Jag har nu testat detta ett tag och tycker det funkar bra. Det "lagar" och "läker" läpparna jättebra när de blir torra och fnasiga. Konsistensen är lite trög kan jag tycka, och läpparna blir lite vita när man applicerar det om man är väldigt torr, men annars är det helt transparent. Det doftar inget speciellt och är säkert väldigt bra på alla med känsliga läppar. Det är inte uttorkande i längden och man blir inte beroende av det som vanlig Lypsyl. Förpackningen är söt och känns enkel men ändå vardagslyxig. 
 
Pris: 99 kr på Åhléns
 
Betyg: 4/5

Fler tips på naturlig skönhet

 
Detta önskar jag mig i julklapp.
Jag tycker de ser jättefina ut och vore roliga att testa!
 Allt finns på eleven.se 

Smaragde

 
 
Bas:
Lily Lolo mineral foundation - Popcorn
UNE Breezy cheeks blush - B03
 
Läppar:
Palina lipgloss - Tess
 
Ögonbryn:
Make up store - Tri brow color
 
Ögonskugga:
BareMinerals Ready eyeshadow 2.0 - The scenic route - Breathtaking (vit)
Make up Store Microshadow - Smaragde
 
BareMinerals Flawless Definition Volumizing mascara
Make up store cake eyeliner - black
Make up store - Mixing liquid
MaxFactor Khol pencil - black
 Lösögonfransar från Ebay
 

Pyssel

Pysslade lite med naglar och såhär blev resultatet.
Är inte helt nöjd men tänkte att ni kan få ta del av dem ändå :)
 
 
Nagellacken från vänster till höger:
Depend #047
Depend #087
Depend #310
Kicks #051
 
Nageldekorationer från Depend 

Estelle och Thilds nya detoxing-serie: Lily

Nu har Estelle&Thild släppt två nya jättefina Ecocert-certifierade produkter som komplement till de andra serierna. Den nya serien heter Lily och verkar detoxande, det vill säga utrensande, djuprengörande och cellförnyande. Vi pratar om en scrub och en mask för alla hudtyper!
 
Estelle&Thild Detox Mask Lily och Micro scrub Lily
 
 
 
 
Detox Mask Lily Spa är en ren bioaktiv detoxmask som verkar djuprengörande och minskar tilltäppta porer. Formulan är baserad på bentonitlera - som utvinns från rester av vulkanutbrott! Leran är anti-inflammatorisk, stimulerar cellförnyelsen, minskar porer, är djuprengörande och samtidigt återfuktande. Övriga ingredienser är vårdande, näringsrika och ekologiska. Masken rensar också ut gifter och slaggprodukter.
 
Masken ska verka 3-5 minuter och används 1-2 gånger i veckan, om du har problem med orenheter. Om du har normal balanserad hud räcker det med en gång varannan vecka. Masken känns väldigt snäll och den gör huden mjuk och len. 
 
Efter att ha använt masken tycker jag faktiskt att mina, sedan tidigare små, porer är ännu mindre. Jag blev verkligen len av masken och den irriterade ingenting när jag hade den på. Den var lätt att dosera, lätt att applicera och lätt att tvätta bort. Jag tycker verkligen den känns skön och lyxig och kan inte nog poängtera hur glad jag är att det finns så fin hudvård gjord endast på naturliga ingredienser. Vill också ge ett plus för de fina förpackningarna där man använt sig av de vackra, enligt mig typiskt svenska, blommorna Blåklocka och Blåklint :) 
 
Priset kan kännas lite saftigt: 375 kr / 75 ml, men den är dryg och har fin kvalitet så jag tycker den är värd pengarna om man känner att man vill unna sin hud lite extra lyx. 
 
Betyg: 5/5
 
 
 
Micro Scrub Lily Spa är en ren ekologisk microscrub som rengör på djupet samt exfolierar och förnyar huden. Formulan är baserad på mikrokristaller som effektivt men skonsamt avlägsnar döda hudceller för att återskapa lyster och mjukhet i huden. Både scruben och masken verkar positivt på huden både på kort och lång sikt, eftersom de också förebygger ålderstecken i och med att cellförnyelseprocessen stimuleras. 
 
Scruben innehåller också ekologiskt odlad fläderblom som har en djuprengörande och avsvällande effekt på huden, och Aloe Vera som lugnar och är anti-inflammatoriskt. 
 
Scruben används 1-2 gånger i veckan. En droppe masseras i fuktigt ansikte och sköljs sedan av med vatten.
 
Jag upplever scruben som lite rivig, trots att den innehåller pyttesmå fina korn, och det betyder ju att den verkligen gör sitt jobb. Dock rekommenderar jag att vara lätt på fingrarna när man skrubbar så det inte blir för mycket. Efter användning blir min hud mjuk och len och lite rosa, men rodnaden lägger sig inom ett par minuter. Jag tycker jättemycket om att skrubba ansiktet då och då eftersom huden verkligen känns ren efteråt. Avlagringar och övriga produktrester försvinner garanterat och man känner sig verkligen fräsch. 
 
Summan av kardemumman är att jag verkligen känner en positiv skillnad i huden när jag använt den här skrubben :) 
 
Betyg: 5/5
 
Pris: 245 kr / 50 ml 

La vie est belle - Lancôme

 
 
Lancômes stora release den här hösten är deras nya doft La vie est belle EdP. Namnet är franskt och betyder Livet är vackert, och valdes för att man vill att parfymen ska föra ett positivt budskap. Därav har man också valt Julia Roberts som ansikte till doften, eftersom hon har ett så stort och vackert leende. Julia har också varit med och tagit fram doften. 
 
Flaskan är inspirerad av en gammal flaska men är gjord i en ny tappning för att den ska kännas modern, men samtidigt elegant och tidlös. Linjen på mitten symboliserar ett leende. Det står inget på flaskan för att den ska vara vacker och stilren att ha framme, och det enda som avslöjar att den tillhör Lancôme är den lilla Rosen på toppen av korken. 
 
Doftnoterna är bland annat: Apelsinblomma, Jasmin, Iris, Patchouli, Vanilj och Päron. 

Nästan 50% av parfymen består av naturliga råmaterial, och det är ju jättebra för att vara en "vanlig" parfym. Den innehåller inte heller mysk eller ambra som jag numera undviker när jag handlar parfymer eftersom de ämnena kommer från myskoxen och kaskelottvalen. 
 
Jag tycker jättemycket om den här doften och tänker absolut köpa den när min lilla provflaska tagit slut. På mig tycker jag den doftar sött och fräscht till en början, och sedan kommer vaniljen fram mer och mer ju längre jag har den på mig. En riktig godisdoft som känns lyxig och elegant utan att bli för tung. Passar bäst på hösten och vintern, dag som kväll.
 
Betyg: 5/5
Pris: 529kr/30ml , 799kr/50ml 

YSL La Laque Couture #4

 
Ett skepp kommer lastat med Yves Saint Laurent's nagellack nummer 4! Detta tycker jag är ett jättesnyggt nagellack som passar både på vintern och sommaren. Det är oranget och går mot rött, men heter korall och är väl lite koralligt, även om jag uppfattar färgen "korall" som lite mer rosa än vad den här färgen är... Hur som helst är förpackningen fin och nagellacket är väldigt lätt att få jämnt och snyggt. Det torkar också snabbt! Det är inte skimrigt alls och jag tycker det blir väldigt stilrent och elegant när det bara är blankt.
 
Lacket är fritt från toluen och formaldehyd.
 
Pris: 255 kr på Åhléns 

Eye balm fragrance free

Med risk för att bli långrandig... Här kommer ännu en recension på en Estelle&Thild-produkt! :) 
Denna gång en ögoncreme! 
 
 
Estelle&Thild Eye Balm Fragrance free är en Ecocert-certifierad lugnande och återfuktande ögoncreme. Den innehåller bland annat vanilj och aloevera, är oparfymerad och dämpar svullnad kring ögonen. Inga av ingredienserna är testade på djur och förpackningen är återvinningsbar. Innehåller 100% naturliga ingredienser. 
 
Jag tycker denna creme är superskön! Den är verkligen len och dryg trots att den känns lätt. Tycker faktiskt också att den dämpar lite svullnad. Varför jag valt att testa just denna är för att jag aldrig haft någon ögoncreme förut, och ville därför vara på den säkra sidan med en mild creme. Dock har jag inte speciellt känslig hud i övrigt så nästa gång ska jag köpa Neroli-ögoncremen istället eftersom den verkar mer mot mörka ringar.
 
Om man funderar på vilken ögoncreme från Estelle&Thild man ska välja så finns en enkel mall att följa:
 
Fragrance free - fukt för de allra känsligaste, verkar mot svullnad
Neroli - fukt för torr/normal hud, verkar mot svullnad och mörka ringar
Rose Otto - fukt för torr/normal hud, verkar mot svullnad och mörka ringar, minskar rynkor och ålderstecken
 
Ögoncremen är som sagt dryg och man behöver endast ca 1/3 pump till båda ögonen. Flaskan räcker därför länge! Man kan använda den både morgon och kväll. 
 
Pris: 215 kr 
Betyg: 5/5, jag tycker den här ögoncremen gör vad den lovar!
 
Vill du veta mer om Estelle&Thild kan du gå in på deras hemsida http://www.estellethild.se/

Cleansing gel Neroli

Nu har jag testat ännu en Estelle&Thild-produkt och jag förvånas över hur bra de är! 
 
Denna Cleansing gel är anpassad för normal/kombinerad hud, är Ecocert-certifierad och kan användas till att ta bort både ögon- och ansiktsmakeup. Den innehåller 99,42% naturliga ingredienser och är fri från bl.a. sulfater, parabener, alkohol, glycol och PEG. Flaskan är lika söt som de andra Estelle&Thild-produkterna. Den är av plast och har tryck-kork. Gelen är genomskinlig och ganska dryg, man behöver inte använda speciellt mycket per gång. 
 
Man blöter först ansiktet och sedan jobbar man upp ett skum med gelen som lätt sköljer bort sminket. Igår testade jag den för första gången på ögonen då jag hade både foundation, primer, ögonskugga, kajal och mascara kring ögonen. Jag blötte en bomullspad, la på lite gel och la det mot locket några sekunder innan jag drog bort makeupen - och den åkte av så gott som direkt! Behövde bara gnugga lite lite grann.  
 
Den känns dessutom jättesnäll mot huden, men svider tyvärr lite i mina ögon. Kommer nog testa en annan makeup-remover till ögonen men fortsätta med denna i resten av ansiktet.
 
Om man är jättekänslig i hyn tror jag det kan vara en idé att köra på den oparfymerade varianten anpassad för känslig hy. 
 
 
 
Pris: 175 kr på Åhléns
Betyg: 4/5

Visst stödjer ni rosa bandet?

Som alla vet är oktober den rosa månaden då Rosa bandet lägger extra mycket krut på insamling till bröstcancerforskning. Jag hoppas att ni stödjer det, och även tänker på andra fonder som t.ex. cancerfonden, barncancerfonden, hjärnfonden och hjärt- & lungfonden. Pengar behövs till forskning och man behöver inte lägga någon stor slant för att göra skillnad. 
 
Idag passade jag på att köpa Essie's nagellack "We're in it together". För varje sålt nagellack skänks en summa pengar till Rosa bandet. Ett sött nagellack för en bra sak! :)
129 kr
 
Såhär ser det ut i dagsljus :) 
 
 
Rosa bandet finns också som reflex (snöre och säkerhetsnål medföljer).
20 kr kostar den och pengarna går till bröstcancerfonden. 
 
Finns på Åhléns.

Essie - Good to go topcoat!

 
Varje gång jag målar naglarna nu använder jag mig av Essies topplack Good to go! Det är ett glansigt, genomskinligt, snabbtorkande topplack som gör att nagellacket torkar SÅ mycket snabbare, och sitter längre. Jag älskar't!
 
Ett annat bra topplack som är väldigt populärt på marknaden är Seche Vite's topplack. Här har Purity Länk gjort en recension och jämförelse de här lacken emellan. Som ni ser tycker hon att de är likvärdiga...
 
Eftersom Seche Vite innehåller toluen, som är skadligt för nervsystemet, skulle jag rekommendera er att välja Essie. Vill ju att ni ska ta hand om er :) 
 
Pris: 145 kr på Åhléns
Betyg: 5/5

butterflies, flowers and hearts

Inget får en så shoppningsugen som att jobba i butik med tonvis av superfina saker. 
Tänkte tipsa om att Complement har inne jättefina smycken på Åhléns. Billiga dessutom. 
Här är tre par örhängen jag fyndade i veckan :) 
 
 
Pris: 39-59kr/par 

Denna stressiga vardag

Hej på er snyggingar! Har fått jobba en hel del senaste dagarna, kul såklart! men fritiden blir lite lidande och det hinner alltid bli mörkt innan jag lyckas fota till bloggen... Imorgon är jag dock ledig och hoppas kunns bjuda er på en sminkning och kanske något annat spännande! kram på er! :) 

Essie - Thigh high

Här kommer ett nagellack som jag tycker har en perfekt röd färg. Eftersom det drar mot vinrött tycker jag inte det blir lika intensivt och "skrikit" som vissa röda nagellack kan bli (vilket i och för sig är snyggt också, men detta känns mer rätt nu när det är höst). Färgen blir mörkare ju fler lager man lägger,
täckningen var dock full  redan efter ett lager. Man får helt enkelt testa om man gillar nyansen bäst efter ett, två eller tre lager. Jag har lagt två lager och då tycke jag färgen blev jättefin! :)
  
Utan blixt
 
Som ni ser har jag inte målat så noggrant, men jag tänkte duscha imorgon på morgonen (då lacket garanterat är helt torrt) och då tar man lätt bort spill på nagelbanden genom att gnugga dem lite mot en frotté-handduk. Superbra tips till er som tycker det är svårt, jobbigt eller tidskrävande att måla naglarna utan att kladda något. 
 
 
Med blixt, här ser man också att lacket har lite skimmer som kommer fram i dagsljus/starkt ljus.
 
Alla Essies nagellack är fria från DBP, toluen och formaldehyd. 
 
 ♥

RSS 2.0