nagellack från Vero Moda

Älskar att Vero Moda öppnat här igen nu när dom bygger om inne i centrum. Köpte detta lack, två par örhängen och en top där i torsdags förra veckan. Diggar den här färgen eftersom den är lila i vissa ljus och blå i vissa :) Nice va?

i'm feeling blue


purple rain

Söndagens make :)

betygen

Idag ringde äntligen min lärare Elin och jag fick veta mina betyg + omdömen från utbildningen. Tänker inte berätta mer än att jag är jätteNÖJD och stolt över mig själv! Känns helt fantastiskt att ha klarat av detta med sån bravur, trots att så mycket gått emot mig denna vinter. Så, med den självförtroendeboosten till samtal gick jag och lämnade CV, personligt brev och portfoliobilder på fyra olika ställen idag. Studio Esplanaden, Make up Store, Åhléns och Kicks. Ska även skicka iväg ett CV till Rapunzel of Sweden på måndag. Hoppas verkligen jag får jobb nu! Vore verkligen SÅ roligt att få jobba som Make up Artist! :)

nytt ute

Har varit duktig och bl.a. städat ur kylen och torkat av våra utemöbler idag. Nu ser dem som nya ut och jag blev jättesugen på att köpa nya dynor mm och "inreda" där ute. Vi har ju en jättefin balkong men förra sommaren jobbade vi rätt mycket och hade "inte tid" att göra i ordning den och sitta där. I sommar blir det dock andra bullar. I helgen åker vi till Jysk och införskaffar lite nytt dit ut.

Tyckte detta var fina grejer. Har tänkt satsa på neutrala färger
(så man kan variera detaljerna) och matcha med fina
blommor och jordgubbar. Tror det blir jättebra!

i'm in love, with a fairytale

dagens make up

Haha, vet inte om det blev så bra att använda enbart pasteller i en make up. Men det var kul att testa! :)

färgglatt

Såhär färgstarkt har jag sminkat mig idag. Imorgon blir det nog något pastelligt. Älskar pasteller på våren! :)
 

usch. dåligt uppdatering!

Får skämmas lite för att jag uppdaterar så dåligt, men om man får skylla ifrån sig så har jag prioriterat annat ett tag då både jag och Mattias haft rätt fullt upp. Dessutom har jag inte haft något riktigt bloggmaterial. I lördags var jag på en jättetrevlig inflyttningsfest och hade gjort en svartglittrig sotning jag förstås hade kunnat fota, men glömde helt bort det. Ska se till att få ihop någon sminkning till er så snart som möjligt :)

tre favoriter till

 
 

portfolio

Mina första portfoliobilder, jag är SÅ glad! :D
 
Clean Beauty
 
Mode
 
Fantasi

©linnealundmark

väntar med spänning

Har sedan i söndags gått och väntat på bilderna från slutfotot. Jag hoppas min lärare jobbar på snabbt så jag får dom snart! Tills vidare får bloggen stå lite på stand by, jag skriver CV och massa personliga brev under tiden så jag kan gå ut och söka jobb så fort jag får portfoliobilderna. Håller tummarna för att de är fina! Kram på er!

hej på er!

Ledsen att jag bloggat dåligt i helgen men det blev så sjukt mycket med slutfotot och allting! Men det gick väldigt bra och jag känner mig nöjd i alla fall! Nu väntar jag bara med spänning på dom färdiga bilderna. Fick bara se snabbt i fotografens kamera i studion där dom såg jättefina ut, men det är ju en annan sak när de är högupplösta och man ser alla detaljer. Hoppas, hoppas att de blir så bra som jag tänkt mig!

dagens make up + beslutsångest

Såhär har jag sminkat mig idag. Mörkbrunsotat med strazz "Multi" från Make up store.
 
Sen undrar jag om ni kan hjälpa mig med min beslutsångest. Tycker ni att jag ska använda dom här röda lösfransarna på mitt slutfoto eller bara köra på vanliga svarta? Tror att det skulle vara fränt med röda men då måste jag nog ändra min blåa idé (i inlägget nedan) lite... Vågar inte testa heller för jag är lite rädd att jag ska paja dom :) haha. i-landsproblem.

RSS 2.0