fantasi

Inspirationen flödar för tillfället så jag var bara tvungen att göra något... som slutade med detta!


Lite fantasi-makeup såhär på juldagskvällen. Blev inte så bra på bild eftersom vi bara har två fungerande lampor i hela lägenheten, och båda har gult ljus. Ute är det ju kolsvart den här tiden... Men ni ser ju på ett ungefär i alla fall!

Hoppas ni haft en mysig jul! ♥

Tovas hår!

Jag har använt 74 slingor nail hair 40 cm, färg #P24/60, från Rapunzel. På efterbilden är det helt ostyleat och ändå sådär snyggt! Blev ju riktigt bra!!

Jennifers hår!

Idag har jag satt i 100 st 60 cm slingor nail hair på min kompis Jennifer! Dock har hon så tjockt hår så vi ska sätta i 20-40 slingor till i helgen för att få det ännu bättre!

Före och efterbilder. Den svarta färgen är mycket finare i verkligheten men kamerablixten gör tyvärr att den blir väldigt blank och nästan ser lite grå ut... Lockarna är även mycket finare i verkligheten... men ja, jag är skitnöjd i alla fall! Tror Jennifer är det också. Dessutom gick det mycket snabbare än förväntat, strax över 2 timmar tog det, Kul!!:)

ursäkta bloggtorkan

Har inte bloggat nu på över en vecka eftersom jag haft så fullt upp med annat.

I torsdags hade vi hårförlängningskurs på Rapunzel så nu har jag lärt mig att sätta i vanliga clip on set, keratinvax/nail hair och mikroringar! En av dom roligaste dagarna på utbildningen hittills tycker jag! Mycket lärorikt, och jag har redan 5 tjejer som jag ska fixa håret på! Efter bara en helg, så himla roligt!!
(Skulle du vilja ha löshår isatt av mig med bra produkter till bra pris är det bara att höra av sig.)

Sen hade vi förstås en "vanlig" sminkhelg på skolan. Fredagen bjöd på TV/Film och Manlig make up. På kvällen sminkade jag min bror. Var riktigt kul faktiskt! Får väl se om han kan bjuda på en bild sen så får ni se.

På lördagen hade vi "Gör om mig!". Gulliga Jessica och Tova kom och var modeller åt mig och jag tycker själv att dom blev jättefina! Temat var att sminka dem lite annorlunda mot för vad de egentligen brukar, men fortfarande i deras stil så de känner sig bekväma, och jag tror att jag lyckades väldigt bra! Bilder på det kommer senare också :)

Och på söndagen hade vi Trend/fantasi/catwalk. Roligt då man fick vara lite fri och nytänkande med idéerna och sminkningarna, men även svårt!! När vi hade fantasi fick vi varsitt ord på en lapp som vi inte fick berätta för någon förrän alla sminkat alla. Jag fick Science fiction och resultatet blev så här:

Malin blev fick bli en robotkvinna!

Känner mig rätt nöjd faktiskt, men vet att jag kan göra den ännu bättre än så här. Har kommit på idén och gjort detta på mindre än en timme med våra aquafärger som inte är helt optimala att göra snyggt med på stora områden under kort tid... Men jag tror man kan göra denna riktigt frän med lite längre idétid och bättre grejer :) Kul var det i alla fall! och alla förstod vilket ord jag hade :)

Så jaa, det var lite om helgen. Har även köpt lite julklappar och idag har jag varit upp på Rapunzel och hämtat ut löshår till mina fina kunder! Jennifer är först ut imorgon, så snart kommer det säkert upp före och efter bilder på det också, spännande spännande...

umegalan 2011

För ett par veckor var Umegalan här i stan, och då fick jag vara med och styla lite inför den.

Jag har gjort håret och lagt bas och trebensfransar på min lärare Elin Kämpeback till vänster, och min klasskompis Sara Nygren har sminkat Ida Backlund, till höger, som är grundare och VD på Rapunzel of sweden.

Jag sminkade även Evelina Boström som är grundare och VD
Creative lounge här i Umeå och så här snygg blev hon!

Det var en jätterolig eftermiddag och jag ser fram emot att göra många fler såna här jobb :D


RSS 2.0