100% Pure Nourishing Body Cream - Vanilla Bean

 
 
Mitt senaste tillskott av bodylotion i badrumsskåpet. 100% Pure Nourishing body cream med doften Vanilla Bean! 
 
 
Såhär beskrivs den på eleven.se:
 
 

Rikt närande, lyxig creme som är koncentrerad med effektiva antiåldrande antioxidanter, vitaminer, mjukgörande fruktoljor och fuktgivande kakao- och avokadosmör. Den har en underbar doft och ger omedelbart din hud fukt, gör den mjukare och ger dig ett hälsosamt utseende!

 

100% Pure innehåller inga konstgjorda doftämnen, syntetiska kemikalier, giftiga konserveringsmedel eller andra farliga ingredienser. Tillverkad med ekologiska närande ingredienser av högsta kvalité.

 

100% naturlig & 100% vegansk.

 

 

Denna body lotion känns skön och går in i huden rätt snabbt. Den vit och är lite tjockare/krämig i konsistensen. Förpackningen är söt och jag tycker det är smidigt med en tub.

 

Doften har jag dock lite svårt för, den är väldigt stark (känns som att man doftar direkt på en vaniljstång) och den sitter kvar på huden hela dagen. Den doftar såpass mycket att man klarar sig utan parfym när man har den här på sig. På vintern känns den nog bättre än på sommaren, nu vill man ju ha lite lätta, fräscha och fruktiga dofter, och inte tung vanilj.

 

Det känns att den återfuktar huden riktigt bra, och innehållsförteckningen är ju super! 

 

Betyg: 4/5 (doftar lite för mycket, annars jättebra) 

Pris: 185 kr /236 ml


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0